Ord

Något som man oftast retar sig på kan vara ett ord som någon eller några har fastnat för, ett sådant ord som de säger om och om och om och om igen! Ta till exempel "Manisk" som ett par personer i kyrkan har fastnat för, jag säger inte att jag retar mig på det men det är ett bra exempel med tanke på att jag hörde ordet ungefär 100 gånger under min vistelse i kyrkan idag.
Något annat jobbigt som det finns gott om här i världen är ju folk som pratar i mun på andra. Om någon står och berättar något för säg... 5 personer och alla lyssnar snällt så kommer det helt plötsligt en person som försöker hoppa in och säga något emellan eller kanske helt enkelt dra en hel historia! NOT NICE. Pekar inte nu heller ut något specifik detta är mestadels saker jag uppfattar i min vardag (Ja jag har en irriterande vardag tro det eller ej) vilket inspirerar mig till dessa, vad ska man kalla det, informativa inlägg (NOT)
Jaja det kommer en ny dag att bättra sig på eller hur?

Lite mer om vintern

Skulle idag ta mig till kyrkan för lite umgänge i ungdomsgården men NEJ! Det ville inte min cykel! (Min bror hade snott bilen hela dagen så det fick bli cykel) Nej då hade förstås låset frusit fast och jag kunde inte ta mig därifrån på något annat sätt än till fots! Mycket kallt kan jag påpeka.

Det var inte allt heller, på väg till kyrkan (Till fots) höll jag på att halka två gånger på grund av is som bildats runt brunnarna som ligger mitt i vägen, lyckligtvis ramlade jag inte någon av gångerna men jag snubblade till rätt bra faktiskt.

Nu har jag suttit och pluggat repliker till dramagruppen X antal timmar vilket jag kommer få göra tills på fredag då vi har vår uppvisning i Martin Luther (Halmstad) 18:30. Uppvisningen kallas "Festligt Fika" och där bjuds det även på fika. (Detta är gratis att komma till, kommer bjudas på fika förstås)

Over and out / Cristoffer

Äntligen!

Nu är man med brorsan ensamma hemma i en vecka! Blir att springa runt halvnaken, lyssna på för hög musik och bara njuta. Visst man kommer sakna dem men när sånt här händer så sällan så njuter man verkligen när det väl händer ! Så ja! Ha det gött nu ska jag lyssna på musik och gå runt halvnaken!

RSS 2.0